Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Upington

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Upington sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Upington miniopas

Autovuokraamo Upington
Autonvuokraus Upington – Kuva: © Rick Walker

Upington sijaitsee luoteisosassa Etelä-Afrikassa, ja se kuuluu maakunnan Northern Cape.Kaupungissa on 101000 asukasta (2008), ja on kuin vihreä keidas Orange River – reunalla Kalaharin autiomaassa.

Pääelinkeino kaupungin matkailu-ja maatalous.

Maisema koostuu hedelmällisiä tasankoja, punainen hiekkadyynien ja kukkuloita. Upington on tärkeä kaupallinen keskus alueella ja on laaja valikoima kauppoja, hotelleja ja ravintoloita. Keskustassa voi käydä museossa ”Kalaharin Oranje Museum” – joka kertoo historiasta ja kulttuurista.

Hieman pois keskustasta on sekä kasino ja golfkenttä.

Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat pääasiassa luonnonsuojelualueita ja kansallispuistoja alueella. Spitskop luonnonsuojelualue sijaitsee 14 kilometriä keskustasta pohjoiseen ja on runsaasti villieläinten kuten antiloopit, gasellit, strutseja, seeproja ja kameleita.

Augrabies Falls National Park sijaitsee 118 km länteen kaupungin ja parhaiten tunnettu loisteliaasta vesiputouksia 60 metriä. Lisäksi näet, antilooppi, jotka asuvat vuorilla täällä, ilves, pantteri ja lukuisia lintulajeja.

Upington lentokenttä sijaitsee 5 km keskustasta pohjoiseen, ja täältä reitit sekä Kapkaupungissa ja Johannesburgissa.