Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kapkaupunki

Mikäli haaveissasi on astella Vasco da Gaman jalanjäljissä pitkin Kapkaupunkia ja Hyväntoivonniemeä, matka nykypäivän Kapkaupunkiin täyttää taatusti kaikki toiveesi. Monien muiden afrikkalaisten satamakaupunkien tavoin myös tällä kaupungilla on synkkä siirtomaahallinnon historia, mikä on kuitenkin vahvistanut kaupungin monipuolista kulttuuria. Kaupungissa on paljon tekemistä, ja autonvuokraaminen etukäteen on oivallinen tapa aloittaa loma mallikkaasti. 

Opas Kapkaupunkiin

Autovuokraamo Kapkaupunki
Autonvuokraus Kapkaupunki

Ennen yksityiskohtiin siirtymistä suosittelemme, että luet tämän tiivistetyn oppaan henkeäsalpaavasta Kapkaupungista, joka sijaitsee Etelä-Afrikan lounaisosassa, Intian Valtameren ja eteläisen Atlantin Valtameren välissä. Kapkaupungissa asuu 3 740 026 ihmistä, joista suurin osa on alkuperäisiä eteläafrikkalaisia, mutta kaupungissa on runsaasti myös muiden kansalaisuuksien edustajia, jotka ovat saapuneet eri puolilta maailmaa. Eri kulttuurien sekoittuminen toisiinsa antaa kaupungille sen erityisleiman. 

Automatkat Afrikan luonnonkauniissa maisemissa jäävät taatusti mieleen. Kapkaupungista on helppo suunnitella retkiä läheisiin kaupunkeihin ja kauniisiin maalaismaisemiin. Esimerkiksi Intian Valtameren rannalla sijaitseva Port Elizabeth on hyvä retkikohde, ja sinne on Kapkaupungista matkaa 748,6 kilometriä. Tämän vaikuttavan reitin varrella riittää tehtävää ja nähtävää jokaiselle. 

Esimerkiksi vierailu Kogelbergin luonnonsuojelualueelle on henkeäsalpaava kokemus. Alueeseen tutustuminen on antoisinta ryhmän kanssa, ja alueelle tehdäänkin useita järjestettyjä retkiä. Lähempänä Kapkaupunkia sijaitsevaan Durbaniin on matkaa 490 kilometriä pitkin Garden Routea. 

Matkan varrella voit pysähtyä ja tutustua maaseudun elämään. Tyypilliset afrikkalaiset majat kohoilevien kukkuloiden harjoilla, ja pelloilla käyskentelevä karja luo alueelle omalaatuisen tunnelman. Reitillä on myös useita kaupunkeja, joissa voi majoittua ja maistella samalla herkullisia afrikkalaisia ruokalajeja. Alueen harrastusmahdollisuuksiin lukeutuvat esimerkiksi lintubongaus ja vaeltaminen. Unohtumattomien muistojen luominen yhdessä ystävän tai perheenjäsenten kanssa on parhaimpia tapoja nauttia paikasta. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Oletko hulluna hiekkarantoihin? Silloin kohteeksi kannattaa valita Fish Hoekin ranta, joka sopii hyvin koko perheelle. Rannalle on helppo löytää, sillä se sijaitsee vain 38 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja tuo matka taittuu noin tunnissa. Ranta on puhdas, leveä ja turvallinen, ja lapsiperheille se takaa huikeat hiekkaleikit. Jos osut alueelle heinäkuun ja marraskuun välillä, saatat päästä näkemään valaita. 

Viinin ystäville matka Stellenboschiin on varteenotettava idea, sillä vierailusi aikana sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan sen kuuluisiin viinitiloihin. Niiden lisäksi alueella on muitakin kiinnostavia kohteita, kuten museoita, jotka ovat keskittyneet alueen omaan historiaan ja erityisesti sen Georgiaaniseen ja Viktoriaaniseen aikakauteen. Matkaa Stellenboschiin Kapkaupungista on noin 50 kilometriä. 

Yllä mainitut kohteet ovat vain esimerkkejä siitä, missä kaikkialla voit vuokra-autollasi vierailla, sillä kiinnostavien kohteiden lista on loputon. Esimerkiksi Pöytävuorelta voit nauttia upeista näköaloista, kun taas matkalla Robben saarella voit vierailla vankilassa, jossa Nelson Mandela oli vangittuna. 

Lentoasemat

Jos saavut Kapkaupunkiin lentäen, laskeudut todennäköisesti kaupungin kansainväliselle lentokentälle. Se on Afrikan kolmanneksi suurin lentoasema, ja sen VIP-matkailijoiden palvelut ovat keränneet kehuja. Lentokentän viranomaiset ovat panostaneet tiedonvälityksen tehokkuuteen, jotta oikea tieto saavuttaisi matkustajat sekä lähtöterminaalissa että saapuvien lentojen puolella. 

Lentoaseman verkkosivuilla on kattava tietopaketti autovuokraamoista ja niiden palveluista. Lentokentällä toimivia autovuokraamoita ovat esimerkiksi Budget ja Avis. Paikallisista vuokraamoista voidaan mainita esimerkiksi Thrifty Car Rental ja Comet Car Rental, joiden palvelu on saanut paljon kiitosta. 

Kyseinen lentokenttä on ilmasilta Afrikasta muualle maailmaan. Kansainväliselle lentoasemalle lentävät maailman suurimmat lentoyhtiöt, kuten Emirates, Lufthansa, British Airways ja KLM. Suosittujen reittien joukkoon kuuluvat lennot esimerkiksi Dubaihin, Lontooseen, Berliiniin ja Italiaan. 

Liikenne

Suurin osa Etelä-Afrikan teistä on hyväkuntoisia, tosin osa maaseudun tieverkostosta voi olla hieman huonossa kunnossa. Maaseudulle suuntaavien on hyvä vuokrata nelivetoinen auto, jolloin matkustaminen on miellyttävämpää. On hyvä huomioida, että osalla moottoriteistä on tietulleja. 

Automatkojen suunnittelu etukäteen on suositeltavaa, jotta tietulleihin voi varautua paremmin. Nopeusrajoitusten ennakointi on viisasta, erityisesti moottoriteillä ja asutetuilla alueilla. Autoilijoiden tulee varautua ruuhkapiikkeihin aamuisin ja iltaisin, joten autolla liikkuminen on parasta näiden aikojen ulkopuolella.