Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus George Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot George Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

George Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo George Lentokenttä

Autonvuokraus George Lentokenttä

George Airport (GRJ), 15 km lounaaseen kaupungin George .On bussikuljetus, joka kulkee lentokentän ja George. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Avis, Budget, Europcar, Imperal, Hertz, Thrifty ja Tempest.

Vuonna 2007 vieraili noin 300 000 matkustajaa lentokentältä, se tarkoittaa lisäystä 50 prosenttia 3 vuotta.Syynä on, että George Airport on portti suosittu Garden Route Etelä-Afrikassa. Se on voittanut palkinnon tämän vuoden lentokentän viisi kertaa sen jälkeen, kun palkinto käynnisti Etelä-Afrikkalainen Airwaysin 1987-1988. se palvelee neljä eri lentoyhtiöiden, jotka kaikki menee Johannesburgin samalla Airling myös lentää Kapkaupungin ja Durbanin.

George Airport on yksinkertainen ravintoloita ja kahviloita ja joitakin kauppoja. Muita palveluja ovat ATM-ja konferenssikeskus. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi