Autovuokraamo Namibia

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Namibia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Namibia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Namibia miniopas

Autovuokraamo Namibia

Autonvuokraus Namibia

Namibia sijaitsee Lounais osa-Afrikka – Atlantin rannikolla. Maassa on 2,1 miljoonaa asukasta (2009) ja sitä ympäröi Angola ja Sambia pohjoisessa, Botswana idässä ja Etelä-Afrikka etelässä.

Namibian maisema koostuu lähinnä aavikoita, savannas ja vuoristoja. Korkein huippu on Königstein, joka on 2606 m. Maa on enimmäkseen subtrooppinen ilmasto, mutta koilliseen on trooppinen ilmasto vyö. On suuret lämpötilaerot päivän ja yön välillä Namibiassa, jossa päivät ovat kuumia – usein yli 25 astetta – ja yölämpötilat voivat pudota alle nollan.

Pääkaupunki Windhoek sijaitsee maassa ja sillä on 316000 asukasta (2010).Windhoek on Namibian poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus – ja merkittävä liikenteen solmukohta. Kaupunkia ympäröivät vuoret ja kalliot. Suurimmat matkailukohde pääoma on ”Old Fort – linnoitus vuonna 1890 – joka nyt taloa National Museum of Namibia.

Muita suuria kaupunkeja maan Lüderitz, Walvis Bay satamakaupunki, Rundu, Keetmanshoop ja Swakopmund.

Namibian suurin lentokenttä on Hosea Kutako International Airport, joka sijaitsee 45 km itään pääkaupunki.

Vuokraa auto Namibiassa ja Windhoek edulliseen hintaan. Halpavuokraauto.fi verrataan useiden autovuokraamojen kerralla ja löytää alin hinta.

Suositut kohteet

Suomi