Autovuokraamo Namibia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Namibia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Namibia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Namibia miniopas

Autovuokraamo Namibia

Autonvuokraus Namibia

Namibia sijaitsee Lounais osa-Afrikka – Atlantin rannikolla. Maassa on 2,1 miljoonaa asukasta (2009) ja sitä ympäröi Angola ja Sambia pohjoisessa, Botswana idässä ja Etelä-Afrikka etelässä.

Namibian maisema koostuu lähinnä aavikoita, savannas ja vuoristoja. Korkein huippu on Königstein, joka on 2606 m. Maa on enimmäkseen subtrooppinen ilmasto, mutta koilliseen on trooppinen ilmasto vyö. On suuret lämpötilaerot päivän ja yön välillä Namibiassa, jossa päivät ovat kuumia – usein yli 25 astetta – ja yölämpötilat voivat pudota alle nollan.

Pääkaupunki Windhoek sijaitsee maassa ja sillä on 316000 asukasta (2010).Windhoek on Namibian poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus – ja merkittävä liikenteen solmukohta. Kaupunkia ympäröivät vuoret ja kalliot. Suurimmat matkailukohde pääoma on “Old Fort – linnoitus vuonna 1890 – joka nyt taloa National Museum of Namibia.

Muita suuria kaupunkeja maan Lüderitz, Walvis Bay satamakaupunki, Rundu, Keetmanshoop ja Swakopmund.

Namibian suurin lentokenttä on Hosea Kutako International Airport, joka sijaitsee 45 km itään pääkaupunki.

Vuokraa auto Namibiassa ja Windhoek edulliseen hintaan. Halpavuokraauto.fi verrataan useiden autovuokraamojen kerralla ja löytää alin hinta.

Suositut kohteet