Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Johannesburg Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Johannesburg Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Johannesburg Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Johannesburg Lentokenttä
Autonvuokraus Johannesburg Lentokenttä

Tambo International Airport (JNB), joka tunnetaan myös nimellä Johannesburgin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee 22 km itään Johannesburgissa. On minibussit, jotka kulkevat lentokentän ja Johannesburgissa. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla ovat Avis, Budget, Europcar, Hertz, Imperial, Khaya, National, Sizwe ja Tempest.

19.440.000 matkustajia kävi Johannesburg Airport vuonna 2007, ja se on vilkkain lentoasema Afrikassa. Se on tärkein perusta Etelä-Afrikkalainen Airways (SAA) sekä joitakin pienempiä lentoyhtiöitä. Lentokenttä on uusittu, koska jalkapallon MM-kisoissa vuonna 2010. Johannesburg, matkustaa suoraan noin 32 kohdetta ympäri maailmaa, mukaan lukien kaupunkien kaikilla mantereilla.

Johannesburg Airport on runsaasti ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita mukavuuksia ovat kappeli, moskeija, pankki, posti, langaton internetyhteys, business center, lääkäriasema. Transit Hotel sijaitsee terminaali, kun taas 5 tähden Airport Sun InterContinental Hotel vieressä terminaalirakennuksen.