Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pietermaritzburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pietermaritzburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pietermaritzburg miniopas

Autovuokraamo Pietermaritzburg
Autonvuokraus Pietermaritzburg

Pietermaritzburg sijaitsee kaakkoisosassa Etelä-Afrikassa, ja se on pääkaupunki maakunnassa KwaZulu-Natalin.Kaupungissa on noin. 600000 asukasta (2010), jota usein kutsutaan vain ”Maritzburg” tai ”PMB”.

Pietermaritzburg perustettiin vuonna 1838, ja seisoo tänään elinvoimainen ja nykyaikainen Afrikkalainen kaupunki. On yliopistoja, museoita, taidegallerioita, hyviä ostosmahdollisuuksia, markkinat, ravintoloita ja viihdetarjontaa.

Kaupunkia ympäröivät metsäiset mäet ja liikkuvan maaseudulla, kaupungissa on rehevä kasvillisuus puistoissa ja puutarhoissa. Suosittu matkailukohde Pietermaritzburg on kasvitieteellinen puutarha.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Tatham taidemuseo Art Gallery – öljyvärimaalauksia, skulptuer ja helmityöt. Lisäksi sivustolla on vaikuttava kokoelma Britannian ja Ranskan taiteilijoita 1800 – ja 1900-luvulla. Tunnetuin on Degas, Picasson, Matissen ja Renoir.

Lisäksi Natal museo on tutustumisen arvoinen, jossa kautta näyttely saa tietoa Etelä-Afrikkalainen perintö.

From Pietermaritzburg on lyhyt matka useita luonnonsuojelualueita ja kansallispuistoja.

Lähin lentokenttä on Pietermaritzburg lentokenttä sijaitsee 6.3 km etelään keskustasta. Lentokentällä on kotimaan lentoja Johannesburg.

Durban International Airport, joka sijaitsee 82 km etelään Pietermaritzburg on useita kohteita – sekä kotimaassa että ulkomailla.