Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Port Alfred

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Port Alfred sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Port Alfred miniopas

Autovuokraamo Port Alfred
Autonvuokraus Port Alfred

Port Alfred on pieni merenrantalomakeskus n.. 20000 asukasta (2010), joka sijaitsee kaakkoon rannikolle Intian valtameren maakunnassa Eastern Cape. Kaupunki sijaitsee joen Kowie, 130 km länteen Itä-Lontoossa, ja 157 km itään Port Elizabeth.

Port Alfred on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden ja monet turistit hakevat aurinko ja ranta loma löytävät tiensä tänne. Kaupungissa on venesatama, jossa on pieni venesatama, ihana hotellit ja huoneistot sekä kauniita hiekkarantoja. Lisäksi Port Alfred kaksi golfkenttää, tenniskentät ja parhaat olosuhteet vesiurheiluun.

Port Alfred, on hyvät ostosmahdollisuudet pieniä erikoisliikkeitä ja tavarataloja, ja kaupunki on myös elokuvateatteri, ravintoloita, pubeja ja yökerhoja.

Vuodesta kaupunki on lyhyt matka Elephant Park ”Addo Elephant Park, jossa on 450 norsua. Yksi näkee myös puhvelit, sarvikuono, antilooppi jne. puistossa.

Lähin lentokenttä on East Lontoo lentokentälle, joka on kotimaan lennot Johannesburg.

Port Elizabeth Lentokenttä on myös vaihtoehto, jossa lähinnä kotimaan lentoja Johannesburgiin ja Kapkaupunkiin.