Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kapkaupunki Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kapkaupunki Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kapkaupunki Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kapkaupunki Lentokenttä
Autonvuokraus Kapkaupunki Lentokenttä

Kapkaupungin lentokenttä (CPT) sijaitsee noin 20 km päässä Kapkaupungista. On mahdollista tilata ovelta ovelle bussikuljetuksen lähtöalueen päätelaitteen.Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo ja Myrsky

7813170 matkustajia kävi lentokentän kesäkuussa 2008 kesäkuuhun 2009. Se on toiseksi suurin lentokenttä Etelä-Afrikassa ja vilkkain Afrikassa. ReittiJohannesburgin on vilkkain, vuonna 2007 se oli 5 vilkkain reitti maailmassa.Lisäksi Afrikkalainen kohteisiin, voi lentää suoraan kaupunkeja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Euroopassa Kapkaupunki.

Vuonna 2009 Kapkaupungin lentokenttä Skytraxin palkinnon bste lentoaseman Afrikassa. Se on tehty peruskorjaus hankkeita viime vuosina, uusi terminaali valmistui marraskuussa 2009.

Kapkaupunki lentokentälle on hyvä valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita. Kauppoja on hyvä, täällä on myös erityinen osta viiniä alueella. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, posti, konferenssikeskus, terveyskeskus ja VIP-loungessa. Tie Lodge Hotel sijaitsee lentokentän itse.