Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kimberley

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kimberley sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kimberley miniopas

Autovuokraamo Kimberley
Autonvuokraus Kimberley

Kimberley on pääkaupunki Northern Cape provinssin ja on noin. 220000 asukasta (2008). Perustettu vuonna 1866, ja viisi vuotta myöhemmin, kaksi isoa timantteja löytyy alueella. Tämä tarkoitti sitä, että sivusto on houkutteleva kaivosteollisuuteen.

Kimberley suurin matkailukohde on ”Big Hole” – iso reikä maassa poistamisen jälkeen 3 tonnia timantteja. ”Big Hole” on kuvattu maailman suurin käsi-kaivettiin reikä.

Kimberley keskustassa on monia kauniita viktoriaanisen talon ja taidegalleriat, patsaita, monumentteja ja museoita. Natural History ”McGregor museo on tutustumisen arvoinen, jossa näyttelyitä eläintieteen, kasvitieteen, historian, arkeologian ja antropologian.

Lähin lentokenttä on Kimberleyn lentokenttä, joka on 6 km etelään keskustasta. Lentokentällä on suorat lennot sekä Kapkaupunki ja Johannesburg.