Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Newcastle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Newcastle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Newcastle miniopas

Autovuokraamo Newcastle
Autonvuokraus Newcastle

 Newcastle sijaitsee maakunnassa KwaZulu-Natalin joella Ncandu joen itäosassa Etelä-Afrikka. Kaupungissa on 413000 asukasta (2010), ja on ollut jyrkkä väestön kasvu viimeisten 20 vuoden aikana.

Ytimessä Newcastle kauppoja ja ostoskeskuksia, ravintoloita, pubeja, yökerhoja ja kasinot. On myös runsaasti ulkoilua, kävely polkuja, jotka kulkevat läpi kauniin maaseudun metsiin, vesiputouksia, puroja ja jokia. Newcastle on myös monia urheilumahdollisuuksia, kun sekä kansallisella että kansainvälisellä urheilukilpailujen tapahtua.

Suosituimmat matkailukohteet Newcastle kuuluu Museo Cornegie Art Gallery – ja vaihtuvia nykytaiteen maalauksia, veistoksia ja keramiikkaa esineitä, Hindu Temple 1903 – hänen iso pyöreä kupoli, kaupungintalo vuodelta 1899 ja Fort Amiel – Sotamuseo sijaitsee kukkulalla, ja kertoo tarinan – erityisesti kahdesta Buurisota.Museossa on upeat näkymät Drakensberg vuorille ja kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on OR Tambo International Airport, joka sijaitsee lähellä kaupungin Johannesburgin. Lentokenttä sijaitsee 316 km luoteeseen Newcastle.