Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Knysna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Knysna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Knysna miniopas

Autovuokraamo Knysna
Autonvuokraus Knysna

Rannikkokaupunki Knysna on Etelä-Afrikan Western Cape provinssin Intian valtamerellä, ja on noin 76400 asukasta.Kaupunki sijaitsee välillä Outeniqua vuoret ja meri – ”Knysna Lagoon.” Kaunis laguuni yhtyy meritse kaksi kaistaa, joka tunnetaan nimellä ”Heads”

Knysna on viehättävä ja suosittu kylpyläkaupunki, ja on lämmin ilmasto suurimman osan vuotta. Lisäksi aurinko ja uinti, kalastus, veneily ja vesiurheiluun, kaupunki on myös hyvä luonnon-ja kulttuurikohteita sekä joitakin parhaista golfkentistä.

Knysna sijaitsee myös keskellä luonnonkaunis ja kuuluisa tienpätkää ”Garden Route” – ja metsät, järvet, vuoret ja meri. On myös mahdollista ottaa vanha höyryjuna ”Outeniqua Choo-Tjoe” on osa tätä venyttää.

Kaupunki on tunnettu sen ihana ostereita ja osteri festivaali järjestetään joka vuosi heinäkuussa. Myös ”Rastafari Earth Festival” on suosittu vuosittainen tapahtuma turistien ja paikallisten – ja juhla uskonnon, kulttuurin ja elämäntavan.

Lähin lentokenttä on Port Elizabeth kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 267 km länteen Knysna.