Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus George

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot George sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

George miniopas

Autovuokraamo George
Autonvuokraus George

George Town sijaitsee Western Cape Province siltä osin maan eteläosassa, muutaman kilometrin päässä Intian valtamerestä. George har140.000 asukasta (2010), välissä sijaitseva Kapkaupunki lännessä ja Port Elizabeth idässä.Valitse kaupunki on niin lähellä majesteettinen Outeniqua vuoret pohjoisessa ja hiekkarannat Intian valtameren eteläosassa. Tämä tekee George hyvin suosittu turisti kaupunki.

Kaupunki sijaitsee myös kuuluisa ja luonnonkaunis ”Garden Route-osassa, joka kulkee pitkin kaakkoisrannikolla Etelä-Afrikka, Mossel Bay Storms River.Yleisin on ajaa pitkin Garden Route, mutta voit myös höyryjuna ”Outeniqua Choo Tjoe” – joka kulkee George Knysna – ja kulkee joitakin kauneimmista maisemista maassa.

George on tunnettu myös monia golfkenttiä – jos Fancourt Golf Estate on tunnetuin. Kaupungissa on myös oma museo höyryvetureiden – ”Outeniqua Transport Museum.Keskuksessa on hyvä shoppingmuligher sekä tallentaa ja kauppakeskuksessa.

Keskustasta, vain 8 km Victoria Bay – maakunnan suuri uima-ja aallokko paratiisi.

Kaupungissa on oma lentokenttä – George Airport, joka sijaitsee 10 km päässä kaupungin keskustasta.

Lähin lentokenttä on Iso perusteet Kapkaupunki International Airport, joka sijaitsee 420 km länteen George.