Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hermanus

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hermanus sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hermanus miniopas

Autovuokraamo Hermanus
Autonvuokraus Hermanus

Hermanus on viehättävä kylä, jossa noin 50000 asukkaiden – sijaitsee lounaisrannikolla Etelä-Afrikan Western Cape Province. Hermanus on rannikko Great Bay Walker Bay, joka yhdistää Atlantin valtameren länteen ja Intian valtameren eteläosassa.

Kaupunki tunnetaan parhaiten ottaa yksi maailman parhaista maalla valaiden katseluun. Valtavat valaat (sørkaper) tulevat Walker Bay kesä-elokuussa, ja korkeiden kallioiden pitkin lahden rannalla, upea näkymä valaita.

Hermanus on myös suosittu vuosittainen valas festivaali syyskuun lopulla, ja museo, joka on noin valaita ja valaanpyyntiä.

Etelä-Afrikan kansallinen magneettisten tutkimuslaitos ”Hermanus magneettisen observatorion” on vielä toinen nähtävyys kaupunkiin. Observatorio seuraa Maan magneettikentän, ja yleisö voi saada opastettuja kierroksia tilauksesta.

Muuten Hermanus moderni kaupunki mukavuudet, ylellisiin kauppoihin ja ostoskeskukset, ravintolat ja hotellit, kaksi porttia. Kaupungin suurin hiekkaranta ”Grotto Beach on suosituin turisteja, mutta voit myös löytää oman turmeltumaton hiekkaranta.

Lähin lentokenttä on Kapkaupunki International Airport, joka sijaitsee 120 km luoteeseen Hermanus.