Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Port Elizabeth Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Port Elizabeth Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Port Elizabeth Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Port Elizabeth Lentokenttä

Autonvuokraus Port Elizabeth Lentokenttä

Port Elizabeth Lentokenttä (PLS) sijaitsee noin 3 km ulkopuolella Port Elizabeth .Se on myös kutsuttu ”10 minuuttia lentokentältä”, koska se vie vähemmän kuin 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä kaupunkiin. On bussikuljetus lentoaseman ja kaupungin. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla ovat Alisa, Avis, Budget, Europcar, Imperial ja Tempest.

1.491.551 matkustajaa vieraili Port Elizabeth Lentokenttä vuonna 2007. Se palvelee vain kotimaan kohteisiin. Ensimmäinen lento meni Kapkaupunkiin vuonna 1917.

Port Elizabeth Lentokenttä on kahvila ja useita ravintoloita ja muutamia kauppoja. Muita palveluja ovat bisneskeskus ja ATM. Ei ole hotelleja lentokentän, mutta on useita majoitus lähellä.

Suomi