Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ladysmith

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ladysmith sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ladysmith miniopas

Autovuokraamo Ladysmith
Autonvuokraus Ladysmith

Ladysmith sijaitsee Etelä-Afrikan itäinen maakunta KwaZulu-Natalin, ja on 230000 asukasta.Kaupunki sijaitsee sisämaassa joen Klip joen ja juurella Drakensberg Vuoria. Ladysmith sijaitsee 230 km luoteeseen Durban, ja 353 km kaakkoon Johannesburgissa.

Ladysmith on tärkeä kaupallinen keskus ja portti Drakensberg Vuoria. Yksi suosituimmista turistinähtävyyksistä, kaupungin-Soofi moskeija 1800-luvun lopulla hänen bemerkelsesverdighe arkkitehtuuria.

Toinen nähtävyys on Ladysmith Siege Museum – alun perin rakennettu raatihuone vuonna 1884, mutta tuhoutui brittiläis-buurisota (1899-1902).Sota, joka tunnetaan myös nimellä ”toinen vapaussota” välillä käytiin Britannian ja   Buuritasavallat ja Transvaalin ja Orange Free State.Museossa esineitä, asiakirjoja, univormuja ja aseita sodassa. Kaupungissa on myös useita muistomerkkejä ja muistomerkit mistä Anglo-buurisodassa.

Tunnin ajomatkan päässä Ladysmith on Royal Natalin National Park, joka on joitakin upeimmista maisemista Afrikassa. On myös maailman toiseksi korkein vesiputous, Tugela Falls – merkittävä matkailukohde.

Lähin lentokenttä on Durban International Airport, joka sijaitsee noin. 2,5 tunnin ajoaika Ladysmith.