Autovuokraamo Kroatia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kroatia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kroatia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kroatia miniopas

Autovuokraamo Kroatia
Autonvuokraus Kroatia

Kroatia (noin 4,5 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee luoteeseen Balkanilla. Kapea kaistale muodostaa rannikkoalueella Adrianmeren, jossa on useita suuria saaria ja laaja saaristo. Kroatia, joka vuoteen 1991 oli osa Jugoslavian tasavallan, rajoja tai Bosnia ja Hertsegovina, Montenegro, Serbia, Unkari ja Slovenia.

Ilmasto Kroatia on monipuolinen – ja tyypillinen Välimeren ilmasto rannikolla, mutta se on hyvin sateinen vuoristoon kauempana sisämaassa. Maan tärkeimmät matkailukohteet ovat merenrantakohteisiin pitkin Adrianmeren rannikolla.   Muuten maa on paljon kauniita maisemia. Sen lisäksi upea rantaviiva, Kroatia on vihreä ja hedelmällinen sisämaassa, kun taas alueilla pohjoiseen ja luoteeseen hallitsee Dinaric Alpeilla.

Pääkaupunki Kroatia, Zagreb – joka on useita historiallisia ja kulttuurikohteita keuliminen – on n.. 780000 asukasta. Se sijaitsee keskellä maata. Muita merkittäviä kaupunkeja löytyy pääasiassa rannikolla, jossa RijekaSplit ja Dubrovnik ovat tunnetuimpia.

Suurin lentoasema – Pleso International Airport – sijaitsee pääkaupungissa Zagrebissa. Muuten on olemassa myös suuret lentokentät ja kansainvälinen liikenne mukaan lukien in Dubrovnik ja Split.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta kaikkialla Kroatia lukien matkailukaupunkeja Dubrovnik, Split ja Rijeka. Kokeile käyttäjäystävällinen hakukone ja varaa vuokra-auto 3 helppoa vaihetta.