Autovuokraamo Montenegro

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Montenegro

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montenegro sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montenegro miniopas

Autovuokraamo Montenegro
Autonvuokraus Montenegro

Montenegro on pieni maa, jolla on suhteellisen vaatimaton asukasluku (672000), joka sijaitsee osa Kaakkois-Eurooppaa, joka yleensä menee nimellä Balkanilla. Maa itsenäistyi vasta 2006. Asukkaat valitsivat kun – kansanäänestyksen kautta – irtautumaan entiseen naapurimaiden Serbia.

Luonne Monenegro on hyvin mäkinen, ja sisustus koostuu enimmäkseen vuoristoinen maisema, jossa korkein huippu – Zla Kolata – on 2534 m. Vuorten välissä on syviä laaksoja ja rotkoja – ja suuria järviä. Maassa on myös noin. 290 km pitkä rantaviiva pitkin Adrianmeren – ja tässä löydämme Balkanin alueen pisimmistä rannoista – Velika Plaza (13 km). Muuten rajoja Montenegroa KroatiaBosnia-HertsegovinaSerbia, Kosovo ja Albania.

Pääkaupunki Podgorica on noin.144000 asukasta. Muita suuria kaupunkeja ovat Niksic ja Pljevlja – taas huomattavasti Bar on Montenegron tärkein satamakaupunki.

Vilkkain lentoasema Montenegro Aerodrom Tivat, joka sijaitsee Kotorin. Tämä on suurin turistit tulevat, kuten lomalle Adrianmeren rannikolla. Muuten, on myös kansainvälinen lentokenttä laitamilla pääoma – Aerodrom Podgorica.

Etsi ja löydä halvat hinnat autonvuokraus Montenegron hakukone yllä. Tilaaminen on helppoa ja saat kupongin vahvistuksen muutaman tunnin kuluttua tilauksesta.

Autonvuokrauskohteet