Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sibenik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sibenik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sibenik miniopas

Autovuokraamo Sibenik

Autonvuokraus Sibenik

Sibenik sijaitsee 75 kilometriä pohjoiseen Split Dalmatian Etelä Kroatia .Kaupunki sijaitsee joen Krkas kulunut Adrianmeren 37000 asua kaupungissa, kun kunta on yhteensä 52000 asukasta (2001). Sieltä on laivayhteydet Kaprije ja Zirje.

Šibenik tuli kaupunki 1298 Kaupungin joutui Venetsian vallan 1400-luvulla.Kaupungin St. Jamesin katedraali on Unescon maailmanperintökohde. Se aloitettiin vuonna 1500. St. Nikolaus-linnoitus saman vuosisadan sijaitsee niemen ulkopuolella Sibenik ja   on hyvin säilynyt.Se perustettiin suojaa Turkin alukset, ja sen on suunnitellut arkkitehti Hyeronimus di San Michaela. Sisällissodan aikana 1991-1995 oli raskaiden taistelujen välillä Jugoslavian serbien ja kroaattien joukot lyhyitä Sibenik. Kun laskeneet Tuomiokirkon kupoli ja useita muita rakennuksia vaurioitui pahoin. Muutaman kilometrin kaupungin pohjoispuolella sijaitsee kauniissa Krka National Park ja Plitvice Järvi. Tässä ovat vesiputouksia, ja arkeologiset rauniot.

Splitin lentoasema on 40 kilometriä etelään Sibenik.

Suomi