Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mali Losinj

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mali Losinj sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mali Losinj miniopas

Autovuokraamo Mali Losinj

Autonvuokraus Mali Losinj

Mali Losinj on suurin kaupunki saaren Losink vuonna Kroatiassa .Kaupunki sijaitsee läänin Primorje-Gorski Kotar. Noin. 8400 asukkaat asuvat kaupungin. Kaupunki sijaitsee laaja lahti, joka on hyvin suojattu, Kaakkois-saaren.

  Matkailu on pääelinkeino.On olemassa useita hotelleja ja majoitusta ympäri kaupunkia. On olemassa useita hiekkarantoja ja hyvät edellytykset purjelautailu, surffaus, sukellus ja pyöräily, muun muassa Rannikon useita haaksirikkoja jo vuonna 200 vuotta Niistä nähtävyydet ovat St. Martin’s Church, benediktiiniläisluostarin St. Nicholas 1100. Luostari on paikalle roomalaisen rakennuksen aiemmin oli. Se on noin. 120 delfiinit ympäri saarta. Tässä on kalatorin ja luonnonpuistossa Cikat.

Losinj lentokenttä sijaitsee 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Suomi