Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pula

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pula sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pula miniopas

Autovuokraamo Pula
Autonvuokraus Pula

Pula on kaupunki Etelä- Kroatiassa on Istrian niemimaalla.60000 ihmistä asuu merenrantakaupungissa. Sieltä on kantosiipialuksella useita Kroatian kaupunkeihin ja Italian Venetsiassa.

Pula on kolme tuhatta vuotta sitten. Pula alunperin Nesakton ja valloitti roomalaiset 177 eKr.Kr. Roman Pula kaupallisten ja sota-asemalle. Pula on kuudenneksi suurin elossa amfiteatteri maailmassa tuolloin, joiden kapasiteetti on peräti 23000 katsojaa. Pula on myös foorumi temppeli Augustuksen 30 eKr. Kr. Pula on nähtävyyksiä kuten kasino ja arkeologinen museo. Elokuun lopulla Pula Film Festival järjestetään vuosittain. Kävijät pääsevät saari hopping Brijuni saarilla, tai vierailla kansallispuistoissa ympärillä.

Pula Airport sijaitsee seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.