Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Split Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Split Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Split Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Split Lentokenttä

Autonvuokraus Split Lentokenttä

Split Airport (SPU) on 25 km länteen Split ja on toiseksi suurin lentokenttä Kroatia .Bussit joka 20 min etäisyydellä Splitin lentoasemalta. Noin 15 autovuokraamot tarjoavat auton vuokraus lentokentältä, kuten Budget, Hertz, Europcar, Atlas ja City Car.

1.115.099 matkustajaa vieraili Split Airport vuonna 2009.Lentoasema avattiin vuonna 1966 ollaan parhaillaan kehittämässä ja   määrä valmistua vuonna 2014.Se on tarjolla noin 50 eri lentoyhtiöiden, ja on perusta Croatia Airlines. Vuoden 2010 on mahdollista matkustaa 74 eri kohteisiin Split.

Lentokentällä on ravintola ja baari sekä tax-free-myymälä. On myös erityinen osta Kroatian tavaroita, pankki, posti ja VIP-loungessa.

Suomi