Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Velika Gorica

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Velika Gorica sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Velika Gorica miniopas

Autovuokraamo Velika Gorica

Autonvuokraus Velika Gorica

Velika Gorica sijaitsee 15 km etelään pääkaupunki Zagreb, Pohjois- Kroatia .Ylläpitäminen Gorica on Kroatian seitsemänneksi suurin kaupunki, jossa 35000 asukasta keskustassa. Yhteensä 64000 asuu kunnassa.

Perustettu vuonna 1278, ja siitä tuli vuonna 1990 osa Zagreb. Tässä on edelleen Rooman kaupungin Andautonia Š?itarjevo, keskustasta pohjoiseen. Gorica nimi merkitys viittaa metsään tai viinitarha.Alueella noin ylläpito Gorica sopii touring, vain metsiä.Joella Kupa on hyvä retkeily mahdollisuudet, ja alueella on suuri pitkiä kävelylenkkejä ja pyöräretkiä.   Keskustan ulkopuolella on esihistoriallinen hautapaikka, ja on olemassa useita arkeologisia kohteita täällä. Vierailijat voivat mennä retkille kappeli Lijevi Štefanki, joka on helmi puurakennus. Barokki kirkko Pyhän Ladislas, vuodesta 1874 on myös tutustumisen arvoinen.

Zagreb Airport on noin. kolmen kilometrin päässä keskustasta säilyttäminen Gorica.

Suomi