Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Opatija

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Opatija sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Opatija miniopas

Autovuokraamo Opatija
Autonvuokraus Opatija

Opatija sijaitsee 13 kilometriä länteen Rijeka, ja vuoren juurella U?ka.Opatija sijaitsee länteen Kroatian Adrianmeren rannalla Kvarner.13000 asuu suosittu badedesstedet ja spa resort, joka sijaitsee Istrian niemimaalla.

Kaupungin kuului Itävaltaan saakka maailmansotaa Italia vuodesta 1923 ja Juogslavia vuodesta 1945, ja Kroatia vuonna 1991.Kaupunki on nimetty benediktiiniläisluostari, St. James, joka perustettiin tänne 1400. Opatija nimi tarkoittaa luostarin Kroatian. Yksi parhaista nähtävyyksistä Villa Angiolina vuodesta 1844.Entinen keinona Itävallan keisarillisen perheen ja on nyt hotelli. Itävallan keisari Frans Joosefin vietti talven täällä, vaikka taidemaalari Gustav Mahler viettää kesät täällä.Opatija on nähtävyyksiä, kuten kasvitieteelliset puutarhat, veistoksia Hans Rathautsky ja ulkoilmateatteri.

Lähin lentokenttä on Rijeka Zra?na portti, 40 km päässä Opatija keskustasta.