Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Zagreb Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zagreb Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zagreb Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Zagreb Lentokenttä

Autonvuokraus Zagreb Lentokenttä

Zagreb Airport (ZAG), joka tunnetaan myös nimellä Pleso lentokenttä sijaitsee 15 km ulkopuolella Zagreb .On bussi välillä lentoaseman ja Zagreb, joka kestää noin 25 minuuttia. 13 eri autovuokraamo tarjoaa autonvuokraus, joista useat vähemmän tunnettu Sub vaaleanpunainen, Luna Nova ja Vector. Lisää tunnettu kansainvälinen yritys, Hertz ja Avis ovat edustettuina.

Zagreb Airport on suurin lentokenttä Kroatiassa , ja vuonna 2009 se huolletaan 2.062.242 matkustajaa.Suunnitelmissa on, että lentoaseman kehittäminen alkaa vuonna 2010. Zagreb Airport palvelee noin 12 lentoyhtiötä ja on tärkein keskus Croatia Airlines. Voi matkustaa useimpiin Euroopan suurimmissa kaupungeissa Zagreb.

Lentoaseman h AR kahvila ja erinomainen ravintola nimeltä ”Faust Vran?i?”.Se on myös tax-free, pankki, posti, VIP-ja liiketoimintaa. Ei ole hotellin lentoasemalla.

Suomi