Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Makarska

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Makarska sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Makarska miniopas

Autovuokraamo Makarska

Autonvuokraus Makarska

Makarska, keinona etelään Split Adrianmeren erityisesti Makarska Riviera Dalmatia. Majesteettinen Mount Biokovo joka on 1700 metriä korkea on takana kaupunki.Sieltä lautalla Sumartin on Brac Islanti.

Makarska on merenrantalomakeskus ja kalasatama sinisellä vedellä ja useiden kilometrien pituisia hiekkarantoja. Viehättävällä paikalla rannikolla tarjoaa aktiviteetteja, kuten purjelautailua, kalastusta, snorklausta ja surffausta. Täällä voit sukeltaa päässä kallioista otetaan akvamariini mereen. Äärellä, vierailijat voivat istua jossain kahviloissa ja nauttia italialaisia pizzoja tai vilkkaasta yöelämästä. Biokovo National Park on useita erinomaisia latuja ja kauniit maisemat. Tällä Cetina-joen, vierailijat voivat mennä koskenlaskuun ja melontaan. Makarska on luola, että Jugoslavian Titon partisaaneja salattu natsien aikana toisessa maailmansodassa.

Split Airport sijaitsee 64 km päässä Makarska.

Suomi