Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Varazdin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Varazdin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Varazdin miniopas

Autovuokraamo Varazdin
Autonvuokraus Varazdin

Varazdin sijaitsee 80 kilometriä pohjoiseen Zagrebissa joen Drava. 49000 asukkaat asuvat kaupungin, joka sijaitsee Pohjois- Kroatia.

Kaupungista tuli kaupunki 1209, ja oli taloudellinen ja sotilaallinen keskus Pohjois Kroatiassa, koska sen haavoittuva asema vastaan laajenee Ottomaanien valtakuntaa. Kaupunki kasvoi noin linnoitus ja ympäröi rengas seinään. Varazdin oli pääkaupunki Kroatiassa Habsburgien dynastian 1756. Varazdin on rikas historia ja barokki rakennuksia. Linnoitus alkaen 1300 on nyt museona. Aikana Jugoslavian sisällissodan vuonna 1991, Varazdin yksi ensimmäisistä kaupungeista, jotka antautuivat Kroatian itsenäisyyden voimat, ilman taistelua.   Vanha kaupunki, joka on lähinnä barokkityyliin on hyvin säilynyt. Täällä on useita kirkkoja, luostareita ja linnoja. Vierailijat voivat vierailla linnoituksen Stari määrin kuin tällaiset on hyönteinen kokoelma yli kymmenentuhatta lajin tai Sermage Palace 1750.   Tässä on vanhaa ja uutta taidetta.

Zagreb Airport on noin. 67 km päässä Varazdin.