Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Osijek

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Osijek sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Osijek miniopas

Autovuokraamo Osijek

Autonvuokraus Osijek

Osijek on kaupunki sijaitsee joen Drava, kaikki maan itäosassa, 25 km: n päässä suusta Tonava. Osijek Kroatia neljänneksi suurin kaupunki, jossa asuu 115000 asukasta.

Kaupunki oli Rooman Colonia Aelia Mursa. Osijek on suosittu matkailukohde Kroatia ja on tunnettu barokkityyliin aukiot ja virkistysalueet.Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu 1800-luvun barokin linnoitus,   St. Peter’s Church ja 90 metriä korkea torni.Osijek on runsaasti toimintoja ja on kaikkea uima-altaat, jalkapallo, koripallo, tennis baseball. Vierailijat voivat kävellä pitkin jokea tai käydä puistoissa kuningas Petar Kresimir IV ja Tomislav on osa kansallispuistoa. Osijek on myös eläintarha ja järjestää Tambura musiikkijuhlat toukokuussa. Tennispelaaja Jelena Dokic täällä.

Osijek Airport on 15 km päässä kaupungin Osijek.

Suomi