Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Porec

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Porec sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Porec miniopas

Autovuokraamo Porec
Autonvuokraus Porec

Porec sijaitsee 45 km luoteeseen kaupungin Pula Adrianmeren rannikolla.Se sijaitsee länsirannikolla Istria. Porec on noin. 12000 asukasta, kun paikallisjuna väestö on 18.000.

Porec on toivottanut matkailijoita 1845. Kaupungin basilika pystytettiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1997. Se on yksi Euroopan parhaiten säilyneitä esimerkkejä varhaisen kristillisen arkkitehtuuria. Ensimmäinen Basilika on peräisin 400-luvulla ja omistettu Pyhälle Maurus ja Parentium. Tänään rakennukset ovat 600s ja piispa Euphrasius hallitus. Kaikki mosaiikki on peräisin tällä kertaa, ja sitä pidetään yhtenä parhaista esimerkeistä Bysantin taidetta. 37 kilometrin rantaviiva joesta Mirna ja Liitä Valley houkuttelee. Kaupungissa on useita urheiluareenoita.

Slovenian Portoros lentokenttä on 28 km päässä Porec, kun taas Kroatian Pula Airport on 45 kilometrin päässä keskustasta Porec.