Autovuokraamo Unkari

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Unkari

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Unkari sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Unkari miniopas

Autovuokraamo Unkari

Autonvuokraus Unkari

Unkari, joka on vajaat 10 miljoonaa asukasta (2009), joka sijaitsee Itä-Euroopassa – ja on yhteinen raja Ukrainan , Romanian , Kroatian , Serbia, Slovakia , Itävalta ja Slovakia.Maa on jaettu kahteen Euroopan toiseksi pisin joki, Tonava.

Kieli on samanlainen Unkarissa ei ole kieli joidenkin naapurimaiden, mutta on lähes verrattavissa Suomen ja Viron.

Itä (ja paljon eteläinen) osissa maata muodostavat hedelmällisen tasangoilla (Great Unkarin poistaa “Pusztaen”), mikä tarkoittaa, että maatalous on yksi tärkeimmistä teollisuudenaloista. Myös Luoteis-maisema on tasainen ja hedelmällinen (Little Unkarin poistaa) – kun taas suhteellisen korkeita vuoria hallitsevat pohjoisen ja jossain määrin myös lännessä. Lisäksi Tonava, joki Tisza Itä Unkari yksi Country Living hermoja.

Pääoman Budapest , joka sijaitsee maan pohjoisosassa, Tonavan, on 1,7 miljoonaa asukasta.Sitä pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista – ja on myös Unkarin johtava matkailukohde. Muita suuria kaupunkeja ovat Debrecen, Miskolc, Szegend, Pecs ja Gyor.

Päälentokenttä Unkarissa Budapestin Ferihegyn kansainvälinen lentoasema , joka sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.

Tarjoamme laajan valikoiman auton vuokraus Unkarissa talousarviosta autoja luksusautojen siirrettäviä ja 4-hjulstrekkere Budapestissä, Debrecenissä ja Gvor.