Autovuokraamo Unkari

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Unkari

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Unkari sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Unkari miniopas

Autovuokraamo Unkari
Autonvuokraus Unkari

Unkari, joka on vajaat 10 miljoonaa asukasta (2009), joka sijaitsee Itä-Euroopassa – ja on yhteinen raja UkrainanRomanianKroatian, Serbia, SlovakiaItävalta ja Slovakia.Maa on jaettu kahteen Euroopan toiseksi pisin joki, Tonava.

Kieli on samanlainen Unkarissa ei ole kieli joidenkin naapurimaiden, mutta on lähes verrattavissa Suomen ja Viron.

Itä (ja paljon eteläinen) osissa maata muodostavat hedelmällisen tasangoilla (Great Unkarin poistaa ”Pusztaen”), mikä tarkoittaa, että maatalous on yksi tärkeimmistä teollisuudenaloista. Myös Luoteis-maisema on tasainen ja hedelmällinen (Little Unkarin poistaa) – kun taas suhteellisen korkeita vuoria hallitsevat pohjoisen ja jossain määrin myös lännessä. Lisäksi Tonava, joki Tisza Itä Unkari yksi Country Living hermoja.

Pääoman Budapest, joka sijaitsee maan pohjoisosassa, Tonavan, on 1,7 miljoonaa asukasta.Sitä pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista – ja on myös Unkarin johtava matkailukohde. Muita suuria kaupunkeja ovat Debrecen, Miskolc, Szegend, Pecs ja Gyor.

Päälentokenttä Unkarissa Budapestin Ferihegyn kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.

Tarjoamme laajan valikoiman auton vuokraus Unkarissa talousarviosta autoja luksusautojen siirrettäviä ja 4-hjulstrekkere Budapestissä, Debrecenissä ja Gvor.