Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Karlovac

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karlovac sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karlovac miniopas

Autovuokraamo Karlovac
Autonvuokraus Karlovac

Karlovac sijaitsee 50 km lounaaseen pääkaupungissa Zagrebissa. Karlovac sijaitsee joen Kupa, Luoteis Kroatiassa. Kaupungissa on 60000 asukasta. Three Rivers, Korana, Mreznica ja Kupa, kulkee kaupungin läpi, ja neljäsosa, Dobre sijaitsee aivan.

K arlovac perustettiin vuonna 1579 kuin linnoitus turkkilaisia vastaan, ja on kehittynyt tärkeä kauppapaikka.Kaupunki on myös aiemmin nimellä Karlstadt.Kuusikulmainen linnake sijaitsee kukkulalla vanhankaupungin Dubovac. 19. maaliskuuta, monet pyhiinvaeltajat käydä barokki kirkko St. Joseph vanhassa kaupungissa. Kesällä kuivaus jokiin hiekkarantoja. Karlovac on hyvät edellytykset vuorikiipeilyä, kalastus ja jokien toiminta, ja on monia hyviä patikointireittejä ja pyörätiet. On 11 polkupyörä alue, joka on täynnä historiaa ja kauniita maisemia.

Zagreb Airport sijaitsee noin. 49 km pohjoiseen Karlovac.