Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Dubrovnik Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dubrovnik Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dubrovnik Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Dubrovnik Lentokenttä

Autonvuokraus Dubrovnik Lentokenttä

Dubrovnik Airport (DBV), jota kutsutaan myös ?ilipi Airport, joka sijaitsee noin 20 km päässä kaupungin keskustasta Dubrovnik .Se on hyvä bussiyhteys välillä lentokentän ja kaupungin. Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AMC viimeksi Minu teetä, Transpo etua Bingo puhdas, Uni etua auto puhdas ja Dollar Thrifty autovuokraamojen ovat edustettuina lentoasemalla.

1.191.474 matkustajaa vieraili Dubrovnik Airport vuonna 2008. Uusi terminaali on rakenteilla ja kun se on valmis lentokenttä on kapasiteettia 3,5 miljoonaa matkustajaa.Alle 30 liikennöivien lentoyhtiöiden lentokentällä, jossa Croatia Airlines on noin kolmasosa kaikista matkat Dubrovnik Airport. 5 suosituinta kansainvälisiin kohteisiin (2009), Lontoo, Pariisi , Dublin , Barcelona ja Brysselissä .

Lentokentällä on tulliton ja pari baaria ja kahvilaa. Se on myös pankkiautomaatti ja VIP-tila.

Suomi