Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Split

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Split sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Split miniopas

Autovuokraamo Split

Autonvuokraus Split

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki.Split sijaitsee niemimaalla Dalmatia Adrianmeren. Kaupungissa on 189000 asukasta ja se on satamakaupunki. Tässä on lautta Hvar, Rijeka ja Ancona myös

Split on seaside resort, ja on rauniot Rooman keisari Diocletianuksen palatsin 300-numeron. Palatsi on mausoleumi St. Dujes katedraalin 305 AD Kr., Maailman vanhin katedraali ja temppeli keisari. Sitä on käytetty kirkko, koska 800-, ja nyt baptisterium. Palatsi ja kaupungin eri osat on UNESCO: n maailmanperintölistalle. Split on suuri arkeologinen museo, museo, merimuseo ja eläintarha. Kuusi kilometriä pohjoiseen Splitin vanha Salonae, joka tuhoutui slaavit vuonna 640 jKrKr.   Split on useita rantoja vilkas cafeliv ja markkinoita. Split on hyvä lähtökohta purjehdus Adrianmerellä.

Split lentokentälle on 25 km länteen Split, lähellä kaupungin Trogir.

Suomi