Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Split

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Split sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Split miniopas

Autovuokraamo Split
Autonvuokraus Split

Oletko matkustamassa Splitiin, Kroatiaan, ja haluat nähdä aluetta laajemminkin? Vuokra-autolla Splitissä sinun ei tarvitse olla riippuvainen julkisesta liikenteestä ja voit tehdä kauniita päiväretkiä omaan tahtiisi. Auton vuokraus Kroatiassa on suosittua, koska maassa on useita upeita käyntikohteita, joihin on hankala päästä julkisilla kulkuneuvoilla. On suositeltavaa varata auto etukäteen ennen lähtöä Splitiin, etenkin kesäkaudella, koska kysyntä on suuri ja halvimmista vuokra-autoista on kilpailua. 

Yleistä tietoa Splitistä

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee niemimaalla Adrianmeren rannalla. Kaupungissa on 189 000 asukasta, ja siellä on satama, josta on yhteykset muun muassa Hvariin, Rijekaan ja Anconaan

Split on kylpyläkaupunki. Siellä sijaitsee myös Rooman keisarin Diocletianuksen palatsin raunioita 300-luvulta. Palatsista löytyy keisarin temppelin lisäksi maailman vanhin katedraali Saint Domnius. Sitä on käytetty kirkkona 800-luvulta lähtien, ja nykyisin se on kastekappeli. Palatsi sekä osia kaupungista on merkitty Unescon maailmanperintöluetteloon. Splitillä on suuri arkeologinen museo , kaupunkimuseo, merimuseo ja eläintieteellinen puutarha. Muinainen Salonan kaupunki , jonka Slaavit tuhosivat vuonna 640, sijaitsi kuusi kilometriä pohjoiseen Splitistä. Splitistä löytyy useita rantoja, joissa on vilkkaita kahviloita ja toreja. Se on myös hyvä kohde tehdä purjehdusmatkoja Adrianmerellä. 

Lentokenttä

Splitin lentokenttä (SPU) on maan kolmanneksi suurin lentokenttä, ja se sijaitsee 24 kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Paikallisilla ja kansainvälisillä autovuokraamoilla on toimistot lentokentällä. Sieltä löytyvät muun muassa Sixt, Hertz, Avis, Budget, Europcar ja Alamo. 

Liikenne

Kannattaa varautua ruuhkaan kaupungin keskustassa aamuisin ja iltapäivisin. 

Kroatian tiet ovat kohtalaisen hyvin hoidettuja, mutta joillakin alueilla ne saattavat olla kapeita. Splitistä Zagrebiin pohjoisessa ja Racvaan kaakossa kulkee moottoritie A1. 

Ajovinkkejä

Vuokra-autolla Splitissä voi esimerkiksi ajaa pieneen keskiaikaiseen Trogirin kaupunkiin, joka sijaitsee 29 kilometriä länteen Splitin keskustasta. Trogirin historiallinen keskusta on kokonaisuudessaan listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Löydät sieltä kapeita kujia, mukulakivikatuja, viehättäviä kahviloita, pieniä putiikkeja samoin kuin kaupungin muureja, joissa on kellotorneja ja muita torneja. Kaunis St. Laertius -katedraali vuodelta 1251 on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Lisäksi Trogirissa on hyvät uintipaikat vanhankaupungin ulkopuolella. 

Toinen vaihtoehto on viettää päivä Dubrovnikissa, joka sijaitsee 229 kilometriä kaakkoon Splitistä. Dubrovnik sijaitsee Adrianmeren rannikolla Kroatian eteläisimmässä osassa ja on kuuluisa upeasta arkkitehtuuristaan. 

Dubrovnikin vanhakaupunki on ollut Unescon maailmanperintöluettelossa vuodesta 1970, ja sitä ympäröivät 1400-luvulta peräisin olevat muurit. Vanhassakaupungissa on monia historiallisia nähtävyyksiä, muun muassa katedraali vuodelta 1671, kävelykatu Stradun, Sponzan palatsi vuodelta 1522 ja 1400-luvulta peräisin oleva Rectorin palatsi, jossa sijaitsee Dubrovnikin museo. 

Vierailijat voivat myös matkustaa kaapelihissillä Srd-vuoren huipulle, joka kohoaa 415 metriä merenpinnan yläpuolelle. Sieltä on mahtava panoraamanäkymä Dubrovnikiin ja sitä ympäröivään alueeseen.