Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dubrovnik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dubrovnik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dubrovnik miniopas

Autovuokraamo Dubrovnik
Autonvuokraus Dubrovnik

Dubrovnik sijaitsee Kroatian Adrianmeren kaukana etelässä Kroatiaan. Kaupunki sijaitsee Dalmatian alueella, ja on 50000 asukasta. Dubrovnik on tärkeä satamakaupunki ja risteily määränpää. Tässä on lauttayhteys tällaisia Rijeka, Split, Bari, Italia.

Helmi Adrianmeren on yksi Kroatian pääturistikohteista ja suosittu seaside resort. Vanha kaupunki on Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Sitä ympäröi lähes kaksi kilometriä pitkä muuri on viisitoista torneja ja tyyssijoja. Suurin torni, Minceta, on kaupungin symboli. Kaupungin nähtävyyksistä on tärkein palatsi Knezev Dvor vuodesta 1464, mestariteos dalmatialaista arkkitehtuuria ja kaksi luostareita 1300. Ulkopuolella alkuperäistä linnoitusta seinälle on linna Lovrijenac. Saarella Lokrum vain rannikolla on palatsi Itävallan arkkiherttua Maximilian, myöhemmin keisari Meksikossa. Moderni hotelli sijaitsee Lapadin niemimaalla.   Täällä vierailijat voivat purjehtia ja nauttia auringosta. Dubrovnik isännöi elokuvan festivaali elokuun lopussa.

Dubrovnik Airport sijaitsee 20 km etelään kaupungin.

Vuokra auto Dubrovnik on halpaa. Varaa vuokra-auto moottorin läpi yli 3 helppoa vaihetta. Valitse päivämäärä ja pick-up paikka ja paina ”Hae”. Valitse yksi hyviä tarjouksia, anna luottokortin tiedot ja saat välittömän varausvahvistuksen.