Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rovinj

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rovinj sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rovinj miniopas

Autovuokraamo Rovinj
Autonvuokraus Rovinj

Rovinj sijaitsee 25 km luoteeseen Pula, Manner saaren länsirannikolla Istra.14000 asukasta asuvat Rovinj. Sieltä on päivittäin lautalla Venetsiaan. Se kestää kaksi tuntia risteyksessä.

Taiteilija kaduilla Grisia on Rovinj’s Montmartre. Ne sijaitsevat vanhassakaupungissa rakennuksia 1500-luvulta. Se on paljon kapeita katuja, ja siellä on myös St. Eufemia katedraali 1736. Se on 57 metriä korkea kellotorni, joka sijaitsee kukkulan reunalla niemimaalla. Rovinj on nähtävyyksiä, kuten kasvitieteellistä puutarhaa ja akvaarioita. Markkinoilla Valdibora kävijät voivat saada tuoretta kalaa, tryffeleitä ja oliiviöljy. Kävijät voivat myös mennä pyörä matkoja, kalliokiipeilyä ja off-center. Rovinj on hyvä lähtökohta retkiä Brijuni saarille ja Istrian niemimaalla.

Pula Airport on noin. 30 km etelään Rovinj.