Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rijeka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rijeka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rijeka miniopas

Autovuokraamo Rijeka

Autonvuokraus Rijeka

Rijeka Adrianmeren sijaitsee itään Istra. Rijeka on Kroatian kolmanneksi suurin kaupunki noin. 170.000   asukasta.Kaupunki on Kroatian tärkein satamakaupunki.Tässä on öljyputken ja Unkariin .Useat lautat mennä Zadar , Split , Dubrovnik , Bari Italia, Kreikka ja Albania .Rijeka on kuulunut Itävaltaan , Unkariin , Ranskaan ,Italiaan ja Kroatiaan , ja meni takaisin Kroatiaan vuonna 1992.

Rijeka on hyvä lähtökohta tutustua muihin osiin Kroatia ja Ljubljana , ja Istrian niemimaalla.Kaupunki, joka ylpeilee on kotikaupunki sukellusveneen torpedot isänsä Giovanni Luppis, mutta ei ole paljon nähtävyyksiä. Niistä nähtävyyksistä on portaali kellotorni, joka oli alkuperäinen sisäänkäynti osaksi pääkadun Korzo. Rijeka on meri ja historiallinen museo. Klo korkeus Susak on Fransiskaaniluostari ja linna Trsat peräisin 1200-luvulta.

Lentoaseman Rijekan Zra?na luukku saarella Krk, noin 17 kilometrin päässä keskustasta Rijeka.

Suomi