Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Verviers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Verviers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Verviers miniopas

Autovuokraamo Verviers
Autonvuokraus Verviers

Verviers on kaupunki Liègen maakunnassa, Itä- Belgiassa. Maakunta rajautuu Saksan ja Verviers sijaitsee kaupungin Liègen ja Saksan rajalla.Vuonna 2008 oli noin 53   000 asukkaan kaupungin ja alueen toiseksi suurin maakunta.Verviers sijaitsee joen Vesdren, ja kaupunki on nimeltään ”vesi pääomaa”.

On monia syitä miksi Verviers on saanut lempinimen ”vesi pääoma” ja yksi sijaitsee kaupungin historiassa. Useita satoja vuosia sitten ihmiset alkoivat myydä ainutlaatuista villa markkinoilla, ja villa oli saanut sen erityisen muodon takia vettä joesta Vedra. Neliö on koristeltu suihkulähde Fontaine erittää, joka sijaitsee maanpinnan tasolla ja venähtää vesisuihkua valossa 84 valonheittimet. Lisäksi Verviers on suuri kirpputori pääsiäisenä.

On olemassa useita pieniä lentoasemia lähellä Verviers, mutta suurin on Liège Airport. Tämä on kolmanneksi suurin lentokenttä Belgiassa ja sijaitsee noin 40 km päässä.