Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Antwerpen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Antwerpen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Antwerpen miniopas

Autovuokraamo Antwerpen

Autonvuokraus Antwerpen

Vuonna 2008 asukasluku Antwerpenin yli 470 000, kun taas lähiöissä on kuva lähes 1 200 000Antwerpen on kaupunki Pohjois- Belgiassa , lyhyen matkan päässä Hollannin rajaa.Kaupunki sijaitsee joen Scheldt ja on pitkään ollut yksi maailman suurimmista satamista. Viime vuosina suuri osa sataman toiminnot muuttivat Zeebruggen luoteeseen.

Vuonna 1500, Antwerpenin oli yksi tärkeimmistä kaupungeista Euroopassa kaupan ja talouden, ja maailman ensimmäinen pörssi perustettiin täällä vuonna 1526.Kuitenkin laajentaa kaupungin kaupallista historiaa vielä kauemmas, että 800-luvulla, kun sivusto on markkinoilla. Tänään kaupungin rajojen kauniita rakennuksia goottilainen katedraali, Onze Lieve Vrouwe-Kathedraal ja monet museot. Kaupunkikuva on maukas sekoitus leveät kadut ja kapeita, viehättäviä katuja.

Antwerpenin International Airport (Deurne) on liian pieni käsitellä suurimman lentokoneen, mutta se on silti mahdollista lentää muun muassa Lontoossa .Lentokenttä sijaitsee vain 2 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi