Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rochefort

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rochefort sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rochefort miniopas

Autovuokraamo Rochefort

Autonvuokraus Rochefort

Rochefort on pieni kaupunki sijaitsee Namurin maakunta kaakkoisosassa ja Belgia .Kaupunki Namur sijaitsee noin 50 km luoteeseen suuntaan Rochefort. Vuonna 2006 väestöstä arvioidaan olevan hieman yli 12   000.Lesse joki on laiturin suuri Maas-joen ja juoksi suoraan Rochefort.

Rochefort on monia hotelleja ja ravintoloita, ja on siten ihanteellinen tukikohta niille, jotka haluavat kokea Ardennien alueella. Kaupungissa seisoo vanha linna alkupuolelta peräisin keskiajalta ja joka toimi linnoitus vasta 1600-luvulla. Kuuluisin nähtävyys Rochefort on monia luolia, jotka on nimetty Lorette. Silti se on naapurikaupunkiin Han-sur-Lesse, että he todella tiesivät luolat sijaitsevat, ja jotka olisi otettava vierailla lisäksi Lorette luolissa.

Saapua Rochefort lentokoneella voidaan Lentokenttä Brussels South Charleroi Airport on yksi vaihtoehto.Lentokenttä sijaitsee noin. 1 tunnin ajomatkan luoteeseen Rochefort.

Suomi