Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Brugge

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brugge sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brugge miniopas

Autovuokraamo Brugge

Autonvuokraus Brugge

In Brugge asukasluku oli arviolta noin 116 000 vuonna 2008 ja mukana lähiöiden tulevalla vuosisadalla n..270   000.Kaupunki sijaitsee Luoteis- Belgiassa ja on pääkaupunki Länsi-Flanderin maakunnan.Via kanavat liittyy Brugge Zeebruggen satamassa, että viime vuosina on ottanut paljon Antwerpenin sataman toimintaa.Keskiajalla Brugge oli tärkein kauppa kaupunki Alankomaissa, ja se oli myös täällä jo eräänlaista varaston tapahtunut.

Brugge on yksi Belgian kauneimmista kaupungeista, ja se säilyttää alkuperäisen keskiaikaisen kaupunkikuvan. Kaupunki on tullut tunnetuksi Venetsian takia kanavia, ja turistit tervetuloa Cruise niiden kautta.Keskiaikainen vanhakaupunki oli listattu Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 2000. Brugge on suuri kulttuurinen ja isännöi monia festivaaleja ympäri vuoden kuten musiikkifestivaaleja, olut festivaali, suklaa festivaali ja elokuvan festivaali.

Kaupungin Lähin lentokenttä on Oostende – Brugge International Airport, joka sijaitsee Oostendessa, noin 25 km ulkopuolella Brugge.

Suomi