Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liege

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liege sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liege miniopas

Autovuokraamo Liege
Autonvuokraus Liege

Liège on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä Belgiassa ja väestöstä kaupunki vuonna 2008 oli arviolta yli 180 000Jos yksi odottaa lähiöissä, luku nousee yli 585   000.Liège sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Maasin ja Ourthe Vesdren. Kaupungin satama on yksi suurimmista sisävesisatamien Länsi-Euroopassa, jossa sen 40 km, joka ulottuu pitkin Maas.

Liège on sekoitus nykyaikaista ja historiallinen. Kaupunki on ollut olemassa yli 1000 vuotta, ja siksi on vielä monia historiallisia rakennuksia. On erityisen kirkot, jotka ovat kestäneet kauimmin, ja vanhin osa kaupunkia voit vierailla St. Paulin tuomiokirkko 1200 ja St. Denis kirkko 900 jKr. Montagne de Bueren on kuuluisa portaikko Liègen kanssa 406 askeleen, ja päälle se upea näköala.

Liège Airport tunnetaan myös Liège-Biersetin sijaitsevat 9 km luoteeseen kaupungin.Lentokenttä on kolmanneksi suurin Belgiassa jälkeen Brysselin kansainvälinen lentokenttä ja Brussels South Charleroi Airport.