Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hasselt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hasselt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hasselt miniopas

Autovuokraamo Hasselt
Autonvuokraus Hasselt

Hasselt on pääoman Limburgin maakunta ja sijaitsee Luoteis Belgiassa, lähellä jokea Demer.Maan pääkaupunki Bryssel on 70 km länteen.On lähes 70 000 asukasta Hasselt (2008), ja yhdessä lähiöissä on väestöstä noin 400 000Kuten muutkin Belgian kaupunkeihin virtaa myös kanavan kautta Hasselt, eli Albert Canal.

Hasselt perustettiin jo 600-numeron ja sai virallisen kaupungin aseman 1232. Kaupungin keskustaan on merkitty vanhoja rakennuksia, joista useat ristikkorakennetaloja 1600-luvulta. Monet näistä sijaitsevat ympäri kaupunkia neliön Grote Markt. Aukio on viehättävä paikka vanha mukulakivillä ja katukahviloita.Vuonna Hasselt museoita jokaiseen makuun, kun Stedelijk museon muoti takaisin 1830 ja ulkoilmamuseo Bokrijk.

Lähin lentokentät ovat Liègen lentoasema ja Maastricht Aachen Airport, jotka molemmat sijaitsevat noin 45 km päässä Hasselt ja tarjoavat lentoja Espanjaan, Italiaan,Portugaliin ja Kreikkaan. Bryssel International Airport on enemmän lentoja ja sijaitsee noin 75 km päässä.