Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tournai

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tournai sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tournai miniopas

Autovuokraamo Tournai
Autonvuokraus Tournai

Vain 10 km päässä rajasta Ranskan, on Belgian kaupunki Tournain joen Scheldt.Tournai kuuluu Hainaut’n maakunnassa Länsi- Belgiassa, jossa on noin 68 000 asukasta (2008).Tournai on yksi Belgian vanhimmista kaupungeista ja perustivat roomalaiset vuonna 1. vuosisadalla Kr. nimellä Turnacum. Hollannin kutsutaan kaupungin Doornik.

Turisteille, jotka vierailevat Tournai, on paljon kulttuuria kokemaan, ja Tournai pidetään yhtenä Belgian rikkaimmista kulttuurikaupungeissa. Monet antiikin ja upea rakenteita on nähtävissä täällä, kuten Notre Dame de Tournain, joka rakennettiin vuosina 1146 ja 1325 Kellotapuli on vanhin kellotorni Belgiassa ja pystytettiin vuonna 1187 Molemmat sivustot on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Koska 1092-kulkue Grande Kulkue tapahtunut keskellä kaupunkia.

Lähin lentokenttä on julkinen lentoliikenteen on se, joka on Ranskan Lillen kaupunki, 20 km päässä Tournai. Virallinen nimi on Lille-Lesquin Airport.