Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mechelen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mechelen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mechelen miniopas

Autovuokraamo Mechelen
Autonvuokraus Mechelen

Väestön Belgian kaupungin Mechelen vuonna 2009 oli arviolta yli 81 000 kuluessa kaupungin rajoja, kun luku ilman ympäröiviä alueita mitattiin lähes 325 000Tämä kaupunki sijaitsee Antwerpenin maakunnan ja sijaitsee pohjoisessa Keski- Belgiassa, lähellä jokea Dijle.Tämä kaupunki sijaitsee noin 25 km lounaaseen kaupungin Antwerpenin ja noin. 25 km koilliseen pääkaupungissa Brysselissä.

Kaupunki on perustettu vuonna varhaiskeskiajalla, ja kuten monet muut Belgian kaupungit Mechelen ominaisia ikänsä, kapeine katuineen ja historiallisia rakennuksia.On hyvin vähän liikennettä läpi kaupungin keskustassa, tarjoaa erinomaisen pohjan ostosmahdollisuuksista ja nähtävyyksistä. Mechelen usein ominaista upea torni St. Rumbold. Torni oli tarkoitus olla vieläkin suurempi, mutta rakentaminen keskeytettiin vuonna 1500, koska rahapulan takia.

Mechelen ole oma lentokenttä, useimmat lennot Bryssel International Airport, joka sijaitsee 25 km päässä.Se toimii sekä busseissa ja junissa ja sieltä Mechelen koko päivän.