Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bryssel Zaventem Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bryssel Zaventem Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bryssel Zaventem Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bryssel Zaventem Lentokenttä
Autonvuokraus Bryssel Zaventem Lentokenttä

Brussels Airport (BRU) sai uuden nimen ”Brussels Airport, Tervetuloa Eurooppaan” lokakuussa 2006. Se on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 11 kilometrin päässäBryssel : Zaventem.Rautatieaseman alla terminaali tarjoaa suorat yhteydet Brysseliin, De Panne, Gent, Hasselt, Landen, Leuven, Liège ja Nivelles Quévy. Lentokenttä sijaitsee pitkin   N-201 ja sinne pääsee helposti ulompi kehätie Brysselissä.On kuusi eri autovuokraamojen lentoasemalla.

Vuonna 2009 16.999.618 matkustajat lentoasemalla. Jotkut lentoyhtiöt ovat pääkonttori tässä: Brussels Airlines, Sudia Arabian Airlines Cargon ja European Air Transportin.

Uusi terminaali, Pier on yksinomaan Schengenin lentoja.Monet matkustajat valittavat, että on olemassa suuri etäisyys lähtöselvitystiskeillä ja portit Pier A.

On useita kokoushuoneita lentoasemalla, Sky Hall vastaanotto huoneessa mahtuu 1500 ihmistä. Muuten tarjonta kahviloita, ravintoloita ja kauppoja hyvin.

Siellä on yksi hotelli lentokentän Sheraton Brussels Airport Hotel.