Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mons

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mons sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mons miniopas

Autovuokraamo Mons

Autonvuokraus Mons

Mons on pääkaupunki maakunnassa Hainaut’n Belgiassa ja hänen nimensä on Bergenissä hollanti ja saksa.Kaupunki sijaitsee lounaaseen maan rajan lähelläRanskan ja väkiluku vuonna 2009 mitattiin yli 91 000Mons on tärkeä kanava risteyksen ja sijaitsee missä Canal du Centre ja Condé-Mons Canal tavata.

Town Mons ympärille muodostui luostari 600s ja keskiajalla se oli lähinnä Counts eläneiden. Se oli Mons, että ensimmäinen suuri taistelu välillä saksalaisten ja brittien mukaan 1 World War II, elokuussa 1914. Urban maisema on kaunista ja historiallisiin kirkkoihin ja rakennusten aina 1400-luvulta peräisin. Mons on paljon nähtävyyksiä ja festivaaleilla, kuten Lumeçon. Tämä on virkistys taistelu perustuu legenda St. George ja Dragon joka tapahtuu Vanhankaupungin aukiolle.

Mons ei ole julkinen lentokenttä, mutta lähin on Brysselin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 80 kilometriä koilliseen Mons.

Suomi