Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bryssel Charleroi Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bryssel Charleroi Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bryssel Charleroi Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bryssel Charleroi Lentokenttä

Autonvuokraus Bryssel Charleroi Lentokenttä

Brysselin Charleroi Airport (CRL) sijaitsee 7 km päässä kaupungin Charleroin Vallonian ja 46 km päässä Bryssel .Bussit lähtevät puolen tunnin välein ajaa Charleroin rautatieaseman. Joka neljäkymmentäviisi minuuttia bussilla Brysseliin, bussi matka kestää tunnin. Lentokentällä on viisi eri vuokra-auto yritys.

3.937.187 matkustajaa vieraili Brysselissä Charleroi Airport vuonna 2009.Lentoasema on paikalla kuudesta eri halpalentoyhtiöt, Wizz Air, Air Arabia, Air ilmaan, Jetairfly, Jet4you ja Ryanair. Ryanair on yhtiö, jolla on eniten kohteita. Yhtiöt lentävät pääasiassa muista Euroopan maista korostetaan kaupunkeja pitkin Välimeren. Muutama kohteita ovat Pohjois-Afrikassa. Uusi terminaali avattiin tammikuussa 2008, se on kyky viisi miljoonaa matkustajaa.

Lentokentällä on viisi erilaista ravintolaa ja baaria, langaton Internet ja ATM. Balladins Superior Hotel Charleroi Airport avattiin lokakuussa 2008 ja on lähin hotelli.

Suomi