Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Gent

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gent sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gent miniopas

Autovuokraamo Gent

Autonvuokraus Gent

Gent on pääkaupunki Itä-Flanderi on maakunta Länsi- Belgiassa .Väkiluku vuonna 2008 mitattiin yli 230   000 ja laskenta lähiöissä tulevalla vuosisadalla n..500  000.Gent liittyy muun muassa Pohjanmerellä ja suuri satama Zeebruggen kautta kanavia. Nämä kanavat ovat johtaneet Gent on tärkeä satama, todella kolmanneksi suurin maa.

Yhä useammat turistit matkustaa Gent kokea kaupungin kulttuurielämää ja monia kauniita rakennuksia keskiajan ja renessanssin. Kaupungin keskustaan on jalankulkualueella ja kävelykeskustan Belgiassa. Yhdessä kanavat, puistot ja keskiaikainen arkkitehtuuri, keskellä Gent, ainutlaatuinen kokemus. Lisäksi monissa museoissa ja rakennusten venyttely lähes 1000 vuotta ajassa taaksepäin, Gent tarjoaa veneretkiä, urheilutoiminta ja festivaaleilla kuten Gentin Festival.

Ghent ole oma lentokenttä, mutta Bryssel sijaitsee noin 55 km päässä, on suositeltavaa matkustajat lentää Brysselin kansainvälinen lentokenttä.

Suomi