Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Namur

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Namur sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Namur miniopas

Autovuokraamo Namur
Autonvuokraus Namur

Kaupunki Namur on maakunnan pääkaupunki Namurin ja vuonna 2008 väkiluku on yli 106000 kaupungin rajojen.Kaupunki sijaitsee kaakkoisosassa Belgia, lähellä paikkaa, jossa joki täyttää Sabre Suuri Maas-joen.Namur sijaitsee noin 65 km kaakkoon pääkaupunki Bryssel.

Kuten monet muut Belgian kaupungit, Namur historia ulottuu kauas ajassa taaksepäin. Vaikka alueella on ollut asutusta jo ennen Rooman ajoista, kaupunki Namur loin 900-luvulla. Kaupunki kasvoi noin linnoitus tai linnoitus, joka on vielä tänään ja Namur kuuluisin nähtävyys. Historialliset rakennukset ovat iso osa kaupunkikuvaa, ja yksi suosituimmista nähtävyyksistä on museo. Museo sijaitsee merkittävä, vanha liha Hall 1500.

Namur Suarlée Airport sijaitsee Namur, mutta ei tarjoa reittilentoja. Matkustajille, jotka haluavat lentää Namur, on mahdollista laskeutua Charleroi Airport Charleroi / Gosselies lentokenttä sijaitsee noin 30 km länteen Namur.