Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kortrijk

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kortrijk sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kortrijk miniopas

Autovuokraamo Kortrijk
Autonvuokraus Kortrijk

Kortrijk on kaupunki Länsi-Flanderin maakunnan ja on lähes kokonaan Länsi Belgiassa. Vuonna 2008 asukasluku on vajaat 74   000.Kortrijk sijaitsee lähellä rajaaRanskan ja Ranskan Lillen kaupunki, 25 km lounaaseen kaupungin.Kortrijk sijaitsee pitkin joen vuokra, joka on sivujoki joen Scheldt.

Kortrijk tuomioistuin teki vuonna 1189 ja se on tänään, monet vanhat rakennukset kaupunki, joka on edelleen käytössä, kuten goottilainen raatihuone peräisin 1400 – ja 1500-luvulla. Vanhin säilynyt jäänteitä puolustusta, joka oli ympäri kaupunkia 1100, on Broeltorens. Nämä kaksi tornia, joka istuu molemmin puolin sillan yli joen vuokraus. Kortrijk houkuttelee turisteja, koska se on keskiaikaisen tuntuu, kauniita puistoja ja historiallisia nähtävyyksiä.

Kortrijk-Wevelgem International Airport on varattu liikematkailijoille. Muut matkustajat voivat matkustaa joko Brysselin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin tunnin matkan päässä, tai Lille Lesquin International Airport Ranskassa, 25 km päässä Kortrijk.