Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liege Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liege Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liege Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Liege Lentokenttä
Autonvuokraus Liege Lentokenttä

Liege Airport (LGG) on kolmanneksi suurin lentokenttä Belgiassa, ja kahdeksanneksi suurin Rahdin Euroopassa.Se kestää 12 minuuttia bussilla juna-asemalle Liege, joissa voi esimerkiksi jatkaa Reien ja Bryssel, joka sijaitsee 93 km päässä lentokentältä.Europbussing on suoria lentoja Brysseliin ja Antwerpeniin. Autot voi vuokrata yritys Europcar. Lentokenttä sijaitsee aivan E24.

Vuonna 2009 356782 matkustajat lentoasemalla. Lentokenttää käytetään pääasiassa lastin, mutta on myös lentoja 23 eri kohteisiin yhdeksässä maassa, pääasiassa tilauslentoja.

Uusi Park Inn sijaitsee sisällä uusittu terminaalirakennuksen Bierset. Se on 100 huonetta ja se soveltuu myös kokous. Lentokentällä on muutama ravintola ja pieni valikoima kauppoja.